Test af Logitech G603

Logitech G603

En trådløs mus uten ulemper

av #Mus #Logitech
9.0

Trådløst spillutstyr har alltid hatt et frynsete rykte. Hvis du foreslo for en seriøs dataspiller, eller andre som krever høy presisjon, at han eller hun skulle bruke en trådløs mus, ville vedkommende ledd av deg. Trådløst utstyr har aldri klart å holde følge med kablet utstyr når det gjelder presisjon og responstid.

Det er en fordom som Logitech G603 gjør noe med. Den nye trådløse musen har nemlig en responstid på 1 millisekund, og det tilsvarer det vi finner i mange seriøse mus med kabel. Man merker ikke antydning til forsinkelse mellom håndbevegelsen og musepekeren.

G603 har også gjort noe med et annet problem som ofte nevnes når det er snakk om trådløst utstyr, nemlig batteritiden. Ved høyeste ytelse leverer musen over 500 timer på ett par batterier. Velger man en lavere ytelse, holder G603 hele 18 måneder på et sett batterier.

Dessverre er ikke batteriene oppladbare. Den har altså to vanlige AA-batterier som må byttes når de er utladet.

AA-batteriene har også en annen virkning; musen er nemlig usedvanlig tung med sine 135 gram, sammenlignet med rundt 100 gram for de fleste andre. Det høres ikke mye ut, men det er en merkbar forskjell som krever litt tilvenning.

Den enkle designen på G603 ligger overraskende godt i hånden, uansett hvilken hånd du bruker.

 

Lavest pris på Logitech G603 finner du på her.

+ Kort responstid

+ Lang batteritid

– Tung

– Ikke oppladbare batterier

Konklusjon

Logitech G603 er en trådløs mus som unngår de vanlige problemene med slike. Detaljer som at den er litt tung, hindrer ikke at dette er en av de klart beste trådløse musene vi har prøvd.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Mål
124 x 68 x 43 mm
Vekt
135 gram
Sensor
Optisk, 12000 CPI