Logitech M330 Silent Plus

Logitech har laget en lydløs mus som ikke sjenerer sidemannen.

av Christian Slot #Mus #Logitech
9.0

Det er lett å høre klikkene når jeg bruker min vanlige arbeidsmus – men med Logitech M330 Silent Plus må jeg virkelig spisse ørene for å høre noe som helst. Hvis jeg går tilbake til min vanlige arbeidsmus etter å ha brukt M330 Silent, er det nesten så jeg skvetter over de høye lydene.

Musen er kompakt designet og kons­truert for høyre hånd – den er liten og lett å ta med. Likevel er den ikke altfor liten for min mellomstore hånd. Den runde bakparten gjør at håndflaten hviler behagelig på musen, og den avrundede utformingen gjør at tommelen får god støtte på siden av musen. Overflaten er av myk gummi. Det gir god komfort også etter lengre tids bruk, også med svette håndflater. Sidene er perforerte, og det gir bedre grep.
Musen leveres med en 2,4 GHz nano­mottaker, og det var ingenting å utsette verken på den eller sensoren i løpet av testperioden. Jeg savner likevel muligheten til å justere dpi, særlig med tanke på prisen.

Musen har tre knapper; en venstre og høyre museknapp, og så er det mulig å trykke på rullehjulet, som for øvrig også er nesten lydløst. Jeg er vant til å bruke to sideknapper, slik at jeg kan gå raskt frem og tilbake når jeg for eksempel bruker en nettleser. Det har jeg ikke muligheten til på Logi­tech M330 Silent Plus, som er designet uten de to ekstra sideknappene. Det trekker litt ned.

Conclusion

Logitech M330 Silent Plus er påfallende støysvak og ligger godt i hånden, men jeg savner knappene på siden.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
2,4 GHz
Antall taster/knapper
3
Mål
10,5 x 6,7 x 3,8 cm
Vekt
91 gram