Musen har en usædvanlig stor hylde at hvile tommelfingeren på.

Logitech MX Master 3S

MX Master 3S ligger godt i hånden, og det spesielle musehjulet gjør kontorarbeidet litt morsommere.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
9.4

MX Master 3S er en fantastisk mus til vanlig kontorarbeid ved pc-en.

Det føles helt naturlig å legge hånden på musa, og fingrene havner automatisk på rett plass. Det er som å ta på seg en kjent hanske. Den har en stor flate som fungerer som rasteplass for tommelen din, slik at den slipper å gli over underlaget når du bruker musa.

Knappene og de to hjulene sitter godt plassert i forhold til fingrene. Vi var litt skeptiske til hjulet ved tommelen, men det fungerer upåklagelig når du vil rulle sideveis i f.eks. et bredt regneark. Det primære musehjulet er en historie for seg: Vi har tidligere støtt på teknologien bak hjulet i andre Logitech-mus, og i MX Master 3S fungerer det fortsatt upåklagelig. Hjulet kan settes til å spinne løs med et raskt sveip med fingeren, slik at du lynraskt kan komme til bunnen av en svært lang nettside eller et Word-dokument med mange sider.

Musa fungerte fint på flere forskjellige underlag, men den er mest nøyaktig på en musematte eller et annet jevnt underlag. Her kunne vi styre musepekeren på skjermen med millimeterpresisjon.

Logitech MX Master 3S fungerer trådløst med både Bluetooth og den medfølgende adapteren til USB-porten på datamaskinen. Det er imidlertid ikke en mus som er spesielt godt egnet til å ta med i pc-vesken, for det er ingen plass inni musa til oppbevaring av USB-adapteren, og selve musa er også forholdsvis stor.


+ Førsteklasses kontormus

+ Lekkert musehjul

+ Ligger godt i hånden

Conclusion

MX Master 3S ligger godt i hånden, og det spesielle musehjulet gjør kontorarbeidet litt morsommere.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
Bluetooth/USB-adapter
Antall taster/knapper
7
Mål
12,49 x 8,43 x 5,1 cm
Vekt
141 g
Sensor
8000 DPI