Musen fås i tre sprælske farvekombinationer.

Logitech Pop Mouse

Logitech Pop Mouse er mest beregnet til personer som er mer opptatt av farger enn ergonomi og brukervennlighet.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Logitech
5.4

Vi vil gjerne like Logitechs Pop Mouse på grunn av den morsomme formen og de glade fargene, men det er dessverre en mus som de færreste vil være fornøyd med.

Den trådløse musen kobles til pc-en via Bluetooth. Hvis du allerede har et tastatur fra Logitech som bruker en spesiell Logi Bolt-adapter i en av USB-portene på pc-en, kan du også koble musen til den. Du kan koble Pop Mouse sammen med i alt tre pc-er, telefoner eller nettbrett, og du kan veksle mellom dem ved hjelp av en liten knapp under musen.

Pop Mouse er lavere foran enn bak, og den beste måten å holde musen på er i et klogrep der du ikke hviler hele hånden på musen. Det er ikke så komfortabelt, og du har ikke lyst til å bruke musen lenge om gangen.

Knappene er nærmest lydløse, og det er vanskelig å merke når de er trykket helt ned. Det gjør musen uegnet til presisjonsarbeid ved datamaskinen hvor du ofte må trykke ned museknappen og dra innhold rundt på skjermen.

Foran rullehjulet sitter det en liten knapp som i utgangspunktet åpner en meny slik at du kan sette inn en humøremoji i teksten du arbeider med. Heldigvis kan du også endre funksjonen til noe som passer deg bedre.


+ Friske farger

– Dårlige knapper

– Dårlig ergonomi

Conclusion

Logitech Pop Mouse er mest beregnet til personer som er mer opptatt av farger enn ergonomi og brukervennlighet.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Kabel/trådløs
Trådløs
Antall taster/knapper
3
Mål
10,5 x 5,9 x 3,5 cm
Vekt
82 g
Sensor
4.000 DPI