Du kan både ændre musens bredde og længde ved at flytte rundt på eller udskifte dele.

Mad Catz R.A.T. Pro X3 Supreme Edition

Den særpregede musen kan bygges om slik at den passer bedre til deg, men det er vanskelig å gjøre den helt perfekt.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mad Catz
7.6

Mad Catz R.A.T. Pro X3 ligner mer på en haug med tilfeldig monterte deler enn en datamus. Det merkelige utseendet skyldes at musen er bygd slik at den kan tilpasses brukerens behov. Den leveres i en stor eske, for det følger med en rekke reservedeler.

Du kan selv bytte ut mange av delene på både over- og undersiden av musen, og det første vi gjorde var å bytte ut bakenden. Det er to ekstra å velge mellom, men selv med den laveste av dem satt musens bakende så høyt at vi ikke kunne hvile hånden på en behagelig måte.

Resten av R.A.T. Pro X3 ligger godt i hånden. De to hovedknappene er vektet likt, så de er en fornøyelse å klikke på. Det sitter også gode knapper på venstre side av musen, men den bakerste er vanskelig å nå med tommelen. På toppen av musen kan du styre presisjonen i flere trinn ved å trykke på en knapp.

R.A.T. Pro X3 er generelt et behagelig bekjentskap. Musens luftige design sørger for at hånden din ikke blir varm og klam når den ligger på musen i lang tid om gangen, og den ekstremt glatte undersiden får musen til nærmest å sveve over underlaget. Du kan styre musens funksjoner med Mad Catz’ utmerkede Windows-program. Her kan du for eksempel tilordne nye funksjoner
til knappene.


+ Kan bygges om

+ Gode knapper

– Kunne vært mer ergonomisk

Conclusion

Den særpregede musen kan bygges om slik at den passer bedre til deg, men det er vanskelig å gjøre den helt perfekt.

Spesifikasjoner

Merke
Mad Catz
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
1,8 m
Mål
115 x 87 x 38 cm
Vekt
105 g
Sensor
16000 DPI