Pladen på musens bagende kan rykkes, så musen bliver større eller mindre.

Mad Catz The Authentic R.A.T. Pro S3

En god mus for presisjonsarbeid, men du blir sliten i hånden ved langvarig bruk.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mad Catz
8.4

R.A.T. Pro S3 ligner på en mus skapt av en gal vitenskapsmann, men den er ikke like sprø som den ser ut.

Du kan selv endre på musens merkelige form ved å skyve den bakerste delen av musen frem eller tilbake. Det er litt problematisk å la hånden hvile på musen, så i løpet av testen foretrakk vi å skyve Doro 8110 er et godt valg hvis du har problemer med synet eller hørselen, eller hvis du er litt opp i årene og ikke har hatt en smarttelefon før. Alt ved telefonen er gjennomtenkt slik at den er så enkel å bruke som mulig. Det starter allerede med den trykte hurtigstartveiledningen som ligger i esken sammen med telefonen. Her er skrifttypen betydelig større enn normalt. Du får også hjelp på vei under oppsettet av mobiltelefonen, hvor du kan få et raskt grunnkurs i å bruke en berøringsskjerm. Det var ikke en veldig behagelig stilling i flere timer om gangen, men til kortvarig presisjonsarbeid, for eksempel ved bildebehandling og spilling, fungerte det bra. Det er noen gode knapper på R.A.T. Pro S3, og knappene på siden er lett tilgjengelige for tommelen. På venstre side av musen sitter en flat plate parallelt med underlaget. Her kan du la tommelen hvile mens du bruker musen.

Hvis du er den typen som vil ha lys i musen, kan du også få det. Lyset er ikke bare til pynt, for det viser også hvilket følsomhetsnivå som musen er innstilt på slik at du eventuelt kan skru opp eller ned ved å trykke på knappen på midt en av musen.

R.A.T. Pro S3 kobles til datamaskinen med en to meter lang tøykabel som ikke floker seg så lett. Du kan bruke musen så snart du har koblet den til en av USB-portene på datamaskinen, men hvis du vil stille inn funksjonene, må du laste ned programmet fra nettsidene til Mad Catz.

 


+Formen kan endres

+ Gode knapper

– Ikke til langvarig arbeid

Conclusion

En god mus for presisjonsarbeid, men du blir sliten i hånden ved langvarig bruk.

Spesifikasjoner

Merke
Mad Catz
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
2 meter
Mål
11 x 8,5 x 3,5 cm
Vekt
80 gram
Sensor
7200 DPI