Musen fås i både sort og hvid.

Mountain Makalu 67

Mountain Makalu 67 er en god og gjennomhullet lettvektsmus som ligger godt i hånden – selv etter lang tids bruk.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Mountain
8.7

Makalu 67 er en veldig lett og velbygd datamus. Alle hullene i musens overflate holder ikke bare vekten nede – de bidrar også til at Makalu 67 føles kjølig selv etter langvarig bruk. Musen er laget av matt plast som ikke tiltrekker seg fettete fingeravtrykk.

Det er en høyrehåndsmus som med sin lange kropp ligger godt i mellomstore og store hender. Kontaktene under de to hovedknappene er godt balanserte, slik at de på den ene siden er enkle å trykke ned, men på den andre siden er de ikke så følsomme at du aktiverer dem ved å hvile fingrene litt innimellom. På siden av Makalu 67 er det to knapper fint plassert rett ved siden av tommelen.

Musehjulet glir lett, men du merker likevel små ujevnheter når du blar, slik at du vet hvor langt du har kommet. Ved siden av musehjulet er det en knapp som du kan bruke til å bytte mellom musens profiler, slik at den har den presisjonen du trenger til ulike oppgaver. Profilene stilles inn i musens program i Windows, og små LED-lys ved profilknappen viser hvilken innstilling du har satt den til. Vi kunne imidlertid ikke se LED-lysene når vi hadde hånden på musen, så de er ikke til mye nytte ved vanlig bruk.

Tallet 67 i navnet til musen er også vekten målt i gram. Den lave vekten bidrar til at Makalu 67 glir lett over overflaten, og den 1,8 meter lange stoffkabelen floker seg ikke og kommer derfor ikke i veien.


+ Svært lett mus

+ Gode kontakter i knappene

– Få knapper

Conclusion

Mountain Makalu 67 er en god og gjennomhullet lettvektsmus som ligger
godt i hånden – selv etter lang tids bruk.

Spesifikasjoner

Merke
Mountain
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
4
Kabellengde
1,8 m
Mål
12,7 x 7,02 x 4,22 cm
Vekt
67 g
Sensor
19.000 DPI