En lille indikator på siden viser hvilken af tre mulige Bluetooth-enheder, musen er koblet til.

Rapoo MT550 Multi-mode Wireless

Rapoo MT550 er en god mus for en bærbar pc. Du velger selv om du vil bruke den medfølgende adapteren eller Bluetooth.

av #Mus #Rapoo
8.2

Rapoo MT550 er musen for deg som ofte har behov for å ta den med på tur. Den er liten og trådløs, men ligger overraskende godt også i relativt store never.

Musen er riktignok ikke særlig lang, men den er like høy som en vanlig skrivebordsmus. Det gjør MT550 til et behagelig bekjentskap, og den er et særdeles godt alternativ til pekeplaten på en bærbar pc. Er du en hyppig bruker av musehjulet, kan du likevel bli litt sliten i pekefingeren. Det sitter litt for langt bak med tanke på hvordan man normalt holder hånden på musen.

Du kan koble MT550 til datamaskinen via Bluetooth, men det er enklere å sette den lille, medfølgende adapteren i USB-porten. Da virker musen med det samme, uten at du behøver å fikle med Bluetooth-innstillingene i Windows 10.

Adapteren er så liten at du godt kan la den sitte i USB-porten når den bærbare ligger i vesken, men du kan også legge den i «magen» på musen, der du også finner de to AA-batteriene. Batteriene kan ifølge Rapoo holde musen mett og tilfreds et helt år.


+ God ergonomi

+ To trådløse teknologier

– Uheldig plassering av musehjulet

Konklusjon

Rapoo MT550 er en god mus for en bærbar pc. Du velger selv om du vil bruke den medfølgende adapteren eller Bluetooth.

Spesifikasjoner

Merke
Rapoo
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
Adapter, Bluetooth
Antall taster/knapper
6
Sensor
1600 DPI