Musen er symmetrisk, så den passer til begge hænder

Razer Abyssus Essential

En god "basismus"

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
8.0

Ved første øyekast ser Razer Abyssus Essential ut som en mus av det slaget som gjerne følger med når man kjøper ny pc. Man skal likevel ikke ha brukt den lenge før man innser at kvaliteten musen er bedre enn som så.

Abyss Essential er lagd av et kraftig plastmateriale, og selv om musen er utformet slik at den kan brukes med begge hender, så er den behagelig å jobbe med også over tid. Den har bare to store knapper og et rullehjul, som også kan fungere som knapp, men for mange brukere er det sikkert mer enn godt nok.

Musen har lys både på undersiden og i logoen bakerst, og alt kan styres fra oppsettprogrammet til Razer, med navnet Synapse, som også kan brukes til øvrige produkter fra selskapet, for eksempel tastaturer. Du kan også bruke programmet til å synkronisere musikk eller det som skjer på skjermen, med lyset i tastaturet eller til og med fargene i Philips Hue-pærer.

Hvis du vil bytte ut en billig mus i dårlig kvalitet, eller bare vil ha en god mus til en overkommelig pris, er Razer Abyss Essential et godt alternativ.

 


+ Kan brukes med begge hender

+ Solid konstruksjon

– Bare tre knapper


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Razer Abyssus Essential er en enkel og god mus hvis du vil bytte ut den som fulgte med pc-en.

Spesifikasjoner

Merke
Razer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
3
Kabellengde
2 meter
Mål
115 x 63 x 37 mm
Vekt
78 gram
Sensor
7200 cpi