Der er lys på både over- og undersiden af Cobra Pro.

Razer Cobra Pro

Cobra Pro er en lækker trådløs mus, men vi ville gerne have haft trådløs opladning til den høje pris.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
8.1

Den trådløse Razer Cobra Pro klarer ikke helt å forsvare den stive prisen. Musen til 1879 kroner er tyngre enn konkurrentene og har heller ikke like mange funksjoner som de mest avanserte rivalene. 

Cobra Pro har symmetrisk form, slik at den passer like godt i begge hender. Det er imidlertid to knapper på venstre side av musen som det kan være vanskelig å nå hvis du bruker venstre hånd. Foran musehjulet på toppen er det en praktisk knapp som endrer presisjonen på musen med et enkelt trykk.

Størsteparten av overflaten på Cobra Pro har en matt struktur, og det gjør at den er mindre utsatt for skjemmende fingeravtrykk. 

Vi hadde klart oss fint uten alle de fargede lysene på både toppen og under musen, og særlig hvis det hadde gjort at den trådløse musen fikk lengre batteritid og lavere vekt. Batteritiden er på opptil 170 timer når musen er koblet til data­maskinen via Bluetooth. 

Når den må lades, kan du fjerne en liten rund plate fra bunnen av Cobra Pro og få tilgang til trådløs lading ved hjelp av en egen lade­stasjon, som dessverre ikke er inkludert i prisen. Det er skuffende, spesielt med tanke på den relativt stive prisen man faktisk må betale for dette produktet. 

I den ganske dyre billigversjonen vi testet, lades musen på gamle­måten med en USB-C-kabel.


+ Gummisider gir godt grep

+ Kan brukes med begge hender

– Trådløs lading koster ekstra

Conclusion

Cobra Pro er en lækker trådløs mus, men vi ville gerne have haft trådløs opladning til den høje pris.

Spesifikasjoner

Merke
Razer
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
Bluetooth
Antall taster/knapper
5
Mål
11,9 x 6,3 x 3,8 cm
Vekt
77 g
Sensor
30.000 DPI