Gummilisten langs siden gir godt grep rundt musen.

Razer Mamba Elite

Det er vanskelig å tenke seg at noen vil bli skuffet over Razer Mamba Elite.

av #Mus #Razer
9.0

Razer Mamba Elite er en mus av det slaget som vil tilfredsstille de aller fleste.

Her er ingen lodd til å gjøre musen tyngre eller ekstra plastbiter for å endre formen på musen. I stedet får du en gjennomarbeidet, real og behagelig datamus som ligger godt i hånden, og som har alle knapper du trenger for vanlige pc-oppgaver.

Knappene sitter der de skal, og det er faktisk bare de to små knappene bak rullehjulet for justering av nøyaktigheten som du må flytte hånden for å nå. Nederst på begge sider har Mamba Elite et svart gummibelegg. Den øverste delen er i matt plast med en litt ru overflate, og til sammen gir dette et godt grep rundt musen.

Det er lys i rullehjulet og langs kanten av musen, og du kan endre det til forskjellig slags bruk i det omfattende innstillingsprogrammet Razer Synapse. Der kan du blant annet stille inn lyset i musen slik at fargen på det gjenspeiler fargene på skjermen. Du kan også stille presisjonen på musen i flere trinn, som du deretter kan veksle mellom med de to knappene på toppen av musen. Det er svært praktisk til oppgaver som bildebehandling og spill.

Selv om musen føles solid, så veier den nesten ingenting. Den beveger seg lett på alle overflater og virker svært presis.


+ God form

+ Fin plassering av de mange knappene

+ Svært presis

+ Avanserte lysinnstillinger


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Razer Mamba Elite er en mus som er god til det meste: Den er behagelig, har mange funksjoner og lys som kan justeres etter egne ønsker.

Spesifikasjoner

Merke
Razer
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB-kabel
Antall taster/knapper
9
Kabellengde
2,1 meter
Mål
125 x 70 X 43 mm
Vekt
96 gram
Sensor
Optisk