Razer Viper V2 Pro fås i sort eller hvid.

Razer Viper V2 Pro

Razer Viper V2 Pro er en mus av høy kvalitet, og du bestemmer selv om du vil bruke den med eller uten kabel.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Razer
9.3

Razer Viper V2 Pro er en mus hvor produsenten har tenkt på alt.

Den elegante musen kan brukes med en lang og kraftig tøykabel, eller trådløst ved hjelp av en liten USB-adapter. Selve musen veier bare 58 gram. Det er samme vektklasse som de superlette musene, der den bakerste delen er gjennomhullet for å holde vekten nede. Vi vet ikke hvordan Razer har fått vekten så langt ned og samtidig beholdt et utseende som en vanlig mus, men nettopp det har de i hvert fall klart.
Museknappene er usedvanlig nøyaktige. Du har en helt tydelig følelse av når knappen er trykket helt ned, og det er ingen fare for å komme til å trykke på museknappen ved et uhell bare fordi du lar pekefingeren hvile et kort øyeblikk. 

Til gjengjeld har ikke musen det aller største utvalget av knapper.
I tillegg til de to hovedknappene og hjulet sitter det bare to knapper ved tommelen din på siden av musen. Knappen til å regulere musens presisjon har produsenten plassert på undersiden av musen, i stedet for på en litt mer praktisk plassering foran musehjulet. Det er tungvint å måtte snu musen på ryggen hele tiden hvis du er typen som ofte har behov for å skifte presisjon.

Musens sensor er veldig følsom, og den fungerte fint på både en stoffmusematte, en matt glassplate og et glatt skrivebord i tre.


+ Kan brukes trådløst og med kabel

+ Gode, presise knapper

+ Svært nøyaktig

Conclusion

Razer Viper V2 Pro er en mus av høy kvalitet, og du bestemmer selv om du vil bruke den med eller uten kabel.

Spesifikasjoner

Merke
Razer
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
5
Kabellengde
1,8 m
Mål
12,7 x 5,8 x 3,8 cm
Vekt
58 g
Sensor
30.000 DPI