Musen er flot belyst indefra i tre lyszoner.

Roccat Burst Pro Air

Roccat Burst Pro Air er en lett mus med hele tre tilkoblingsmuligheter til pc-en.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.1

Det er overraskende mange funksjoner lastet inn i lettvektsmusen Roccat Burst Pro Air.

Musen kan brukes både med og uten kabel, og hvis du velger å bruke den trådløst, kan du velge mellom Bluetooth og musens egen adapter til USB-porten på pc-en. Uansett hvordan du bruker Burst Pro Air, er det en utmerket mus i mellomstørrelse som med litt godvilje kan brukes med både høyre og venstre hånd. Musens form er symmetrisk, men det er bare tommelknapper på venstre side.

Burst Pro Airs venstre knapp er betydelig enklere å trykke ned enn den høyre, og den høyre knappen gir også et ekstra hørbart KLIKK når du trykker på den. Det virker som om kvalitetskontrollen er litt så som så – i hvert fall i testeksemplaret.

Midt oppe på toppen sitter det en rektangulær knapp som endrer musens presisjon mellom fem forhåndsinnstilte nivåer. I likhet med musens andre knapper er den enkel å nå, og den er praktisk å ha ved pekefingeren hvis du skal utføre litt pirkearbeid i for eksempel et bildebehandlingsprogram.

Du lader musen ved å koble en USB-kabel til enden av den. Her er det smart at du kan bruke musen mens den lades, og på den måten slipper du å ta en uventet pause når batteriet i musen plutselig går tomt for strøm.


+ Veldig lett

+ Kan brukes med eller uten kabel

– Forskjell på knappene

Conclusion

Roccat Burst Pro Air er en lett mus med hele tre tilkoblingsmuligheter til pc-en.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,8 m
Mål
12 x 5,8 x 3,87
Vekt
82 g
Sensor
16.000 DPI