Den lange knap ved tommefingerens placering kan holdes nede for at give de andre knapper to funktioner.

Roccat Kone Air

Roccat Kone Air er en veldig god trådløs mus, men den er også ganske enkel.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
8.6

Roccats nyeste datamus ligger perfekt i hånden – forutsatt at du bruker høyre hånd til å betjene den. Den ergonomiske utformingen skyldes nok spesielt at Roccat Kone Air bygger videre på en gjennomprøvd design fra en rekke tidligere mus i Kone-serien. Sidene er belagt med et mykt materiale som gir et godt grep om musen, og det er en liten hvilehylle til tommelfingeren.

Du har færre knapper til rådighet enn på de dyrere Kone-musene, men knappene er heldigvis veldig godt plassert slik at de er lette å nå. Det er spart litt her og der for å gjøre denne trådløsemusen til en av de billigste i Kone-serien. Den drives for eksempel av vanlige AA-batterier. Du bestemmer selv om du vil bruke ett batteri for å få en lett mus med kort batteritid, eller om du heller vil sette inn to batterier og få en tyngre mus med opptil 800 timers batteritid.

På undersiden kan du flytte en liten skyveknapp mellom tre innstillinger: Bluetooth, USB-adapter eller av. Det er enklest å få Kone Air til å fungere med USB-adapteren, som bare skal tas ut av et rom ved siden av batteriet og settes i en ledig USB-port på pc-en.


+ God ergonomi

+ Lang batteritid

– Ikke oppladbar

Conclusion

Roccat Kone Air er en veldig god trådløs mus, men den er også ganske enkel.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
Bluetooth/USB
Antall taster/knapper
7
Mål
13,2 x 8,2 x 4,3 cm
Vekt
119 gram
Sensor
19.000 DPI