Roccat Kone Pro Air

Roccat Kone Pro Air er en flott trådløs mus, men den koster litt mer enn vanlig.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Roccat
9.0

Den koster litt mer, men så får du også en god trådløs mus med Roccat Kone Pro Air

Det er en velvoksen mus som ligger fint i en mellomstor hånd. Roccat har lagt ekstra vekt på ergonomien, og musen har en veldig behagelig form med en liten tommelfingerhylle på venstre side. Den bakre delen er ganske bred, og hånden hviler naturlig på musen, slik at du kan jobbe med den i flere timer uten å bli sliten i håndleddet.

De optiske bryterne i knappene fungerer fint, men den innvendige belysningen av de to primære knappene er kanskje litt overflødig.

Det er enkelt å nå alle knappene på musen med fingrene. Det eneste problemet vi hadde med dem var den innebygde knappen på musehjulet, som ble aktivert for lett, slik at vi utilsiktet kom til å trykke på den et par ganger for mye.

Du velger selv om du vil bruke den medfølgende USB-mottakeren eller Bluetooth til å koble musen til PC-en. Vi synes begge deler fungerte fint, og vi hadde ingen problemer i de to ukene vi brukte musen.

Kone Pro Air lades ved å stikke en USB-C-kabel inn i snuten på musen, og du kan fortsette å bruke musen mens den lades. Deretter kan du bruke den trådløst i over en uke før du må lade den igjen.


+ God ergonomi

+ Kvalitetsknapper

– Hjul med overfølsom knapp

Conclusion

Roccat Kone Pro Air er en flott trådløs mus, men den koster litt mer enn vanlig.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
5
Kabellengde
2 meter
Mål
12,5 x 7,2 x 4 cm
Vekt
75 gram
Sensor
19.000 DPI