Roccat Kone Pure Ultra

Ekstremt lett mus

av Markus Dahlberg #Mus #Roccat
8.8

Med en vekt på bare 66 gram er Roccat Kone Pure Ultra blant de letteste musene vi har hatt på musematten.

Musematte klarer den seg forresten fint uten. Den optiske sensoren på 16 000 dpi er nemlig hyperfølsom og registrerer selv de minste bevegelser på de fleste underlag med høy presisjon. Det er høyst merkbart ved arbeid som krever stor nøyaktighet. Mens enklere og billigere mus gjør det vanskelig å treffe riktig med markøren, flyter den her sikkert og forutsigbart over skjermen.

På undersiden av Roccat-musen finner vi to robuste gliplater som gir god støtte og sørger for at musen kan flyttes nesten uten motstand.

Ergonomien er en annen interessant detalj. Musen har nemlig en form som får den til å ligge som støpt i hånden. Sammen med et godt musehjul og perfekt avbalanserte knapper gjør det Kone Pure Ultra til en av de beste musene på markedet.

Du kan sette opp Roccat Kone Pure Ultra fra innstillingsprogrammet Swarm for Windows. I det kan du blant annet endre fargen på den altfor lyssterke logoen som heldigvis dekkes av hånden når du bruker musen. Du kan også programmere knapper og justere følsomheten, hvor høyt musen kan løftes før sensoren slås av, og mye mer. Alt i alt er Pure Ultra en fantastisk mus i høy kvalitet og et realt verktøy for såvel kontorbruk som for dataspillere.


+ Svært lett
+ Fantastisk presisjon
Dyr


Conclusion

En lett, lekker og svært presis mus. Den er velbygd og har mange gode funksjoner.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB 2.0
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
1,8 m
Mål
115 x 70 x 39 mm
Vekt
66 g
Sensor
Roccat Owl-Eye 16000 dpi