Du kan ændre vægten ved hjælp de fem gram tunge lodder i bunden af musen.

Sandberg Destroyer Flexweight Mouse

Destroyer Flexweight er en utmerket mus til prisen, men det tar litt tid å finne ut hva alle knappene er til.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Sandberg
7.5

Sandberg Destroyer Flexweight ser ved første øyekast ut som en langt dyrere mus enn den faktisk er, men etter å ha brukt den noen dager, synes vi likevel at det er ganske god sammenheng mellom pris og kvalitet.

Sandberg-musen har ni knapper, hvis vi regner med musehjulet som du også kan trykke på som med en vanlig knapp. Musen er formet etter hånden og har et behagelig utspring til å hvile tommelen på. Med et enkelt unntak er alle knappene plassert slik at det er lett å nå dem.

Det følger ikke med noen veiledning, så du må prøve deg frem for å finne ut hvilke funksjoner du aktiverer med de forskjellige knappene.

Vi kunne ikke umiddelbart finne en metode for å endre det fargede lyset i musen. I stedet tilpasser lyset seg etter innstillingen for følsomheten. Det vil si at det endres gradvis fra lilla til rødt hvor hvert trinn du endrer hastigheten til musepekeren.

På undersiden sitter et lite lokk som kan vippes ut. Bak det finner du fem små lodd som med litt plunder kan fjernes, slik at musen får en vekt du synes er behagelig.

Destroyer Flexweight er ikke noen dårlig mus, og du får et godt produkt for pengene. En mus med ni knapper og mulighet for å justere vekten bør likevel ha en eller annen form for anvisninger for den vanlige musekjøperen.


+ God utforming

+ Ni knapper

– Manglende brukerveiledning

Konklusjon

Destroyer Flexweight er en utmerket mus til prisen, men det tar litt tid å finne ut hva alle knappene er til.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
9
Kabellengde
1,5 meter
Mål
21,5 x 16 x 6 cm
Vekt
250 gram
Sensor
4200 DPI