Billedet snyder lidt, for musens belysning er faktisk ikke så jævnt fordelt, som det ses her.

Sandberg Lightflow 6D

Den billige mus har nogle skønhedsfejl, men samlet set får du en fin mus til prisen.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Sandberg
7.9

Lightflow 6D har mange av de samme egenskapene som dyre spillmus, men koster mye mindre.

Oppsettet består ganske enkelt i å koble USB-ledningen fra musen til en ledig port på pc-en. Deretter er Light­flow 6D klar til bruk. Musen er ganske lett og glir lett og ledig over under­laget. De to hovedknappene gir akkurat passe motstand, og du er aldri i tvil om når de er trykket ned. På siden sitter det to knapper som kan brukes til for eksempel å gå frem og tilbake mellom nettsider. Knappene er godt plassert, slik at det er lett å nå dem med tommelen.

Musehjulet er ikke blant de beste vi har vært borti: Opphenget virker litt skranglete, og bevegelsen er ikke helt jevn når man ruller hjulet frem og tilbake. Foran hjulet finner vi en stor knapp som kan regulere presisjonen på musen i tre trinn, og det er en god løsning.

Den innvendige belysningen kommer til syne gjennom sprekker i musen. Det følger ikke med noe program for justering og endring av lyset, som pulserer langsomt mens det følger et forhåndsprogrammert fargemønster. Det er ikke helt jevnt fordelt, og lyset er nok det mest synlige tegnet på at dette er et ganske billig produkt. Designen og materialene i seg selv holder nemlig et forholdsvis høyt nivå, særlig med tanke på den lave prisen.


+ Gode primærknapper

+ God plassering av knappene

– Ujevnt musehjul

Conclusion

Den billige mus har nogle skønhedsfejl, men samlet set får du en fin mus til prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,5 m
Mål
12,7 x 6,6 x 3,9 cm
Vekt
100 g
Sensor
3600 DPI