Lyset i musen kan ændres ved at trykke på en knap i bunden.

Sandberg Wireless Sniper Mouse 2

Sandbergs mus er en god mus til en utmerket pris. Musen kan brukes både trådløst og med kabel.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Sandberg
8.1

Selv om den ligger i en prisklasse som hører hjemme i tilbudskurven i elektronikkbutikken, er Sandberg Wireless Sniper Mouse 2 faktisk en glimrende mus som gir deg mange valgmuligheter.

Den passer godt i en mellomstor håndflate. Vi skulle gjerne hatt noen spor eller litt gummibelegg på siden av musen slik at den ikke var så glatt, men den er likevel ganske behagelig å jobbe med på grunn av den gode passformen.

Musen kan kobles til med en kabel som settes inn i en USB-C-port i snuten på musen. Mens kabelen sitter der kan du bruke musen som en vanlig tilkoblet mus, men kabeltilkoblingen lader samtidig opp batteriet slik at du også kan bruke musen trådløst. I trådløs modus skjer tilkoblingen via en USB-adapter som skal kobles til pc-en. Adapteren er så liten at du fint kan la den sitte i den bærbare pc-en under transport.

Det er tydelig hvor det er spart i forhold til pc-mus som koster dobbelt så mye. Musen har for eksempel bare de mest grunnleggende knappepel på hår og skjegg. Bortsett fra det leverer kameraet et brukbart bilde. Vi har sett skarpere bilder fra nettkameraer, og ansiktene har en tendens til å se mer rødlige ut enn i virkeligheten, men bildet er fortsatt bedre enn med de fleste kameraer i bærbare pc-er. På toppen sitter det en skyveknapp for å slå av kameraet.

Det siste er nok det største minuset, fordi Bluetooth-forbindelsen ville gjort musen uavhengig av både adapter og kabel, noe som ville vært praktisk når du er på farten. Det er likevel vanskelig å finne en bedre mus i denne prisklassen. Hvis du bare har behov for en god pc-mus, som du ikke ønsker å bruke for mye penger på, er ikke Wireless Sniper Mouse 2 noe dumt valg. Tvert imot.

 


+ God passform

+ Både kabel og trådløs

– Er ganske glatt

Konklusjon

Sandbergs mus er en god mus til en utmerket pris. Musen kan brukes både trådløst og med kabel.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kabel/trådløs
Begge
Tilkobling
USB-adapter eller kabel
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,5 meter
Mål
12,4 x 6,8 x 4,3 cm
Vekt
142 gram
Sensor
2400 DPI