Sandberg Xterminator Mouse

Sandberg Xterminator er en god basismus til en grei pris og takler de fleste oppgaver.

av #Mus #Sandberg
8.0

Mange produkter er et forsøk på å finne opp hjulet på nytt – med mengder av funksjoner og avanserte muligheter man sjelden har bruk for.

Sandberg Exterminator Mouse ikke et slikt produkt. Derimot er den en velkonstruert og god mus uten unødvendig fjas.

Overdelen er trukket med en hard, litt gummiaktig overflate som gir godt grep. Høyre og venstre museknapp gir fra seg tydelige klikk, men hjulet kunne godt gitt litt mer motstand. Det holder likevel mål. Det samme gjelder de tre knappene på venstre side. Størrelsen er god, men de kunne godt hatt en tydeligere tekstur. Du må også være oppmerksom på at musen er beregnet på høyrehendte brukere.

Nederst på musen sitter det en bryter som slår av alt lys. Det er smart hvis man vil slippe å åpne et eget program og er noe andre produsenter godt kunne ta etter.

Musen er presis, og vi opplevde ikke et eneste utfall under testperioden. Alt i alt leverer Sandberg Xterminator et ganske solid, men ikke prangende produkt. Man får kort sagt en utmerket mus for pengene.

 

Laveste pris finner du her

www.prisjakt.no

 

+ Presis
+ Behagelig overflate

– Glatte knapper på siden

Konklusjon

Vil du ikke bruke altfor mye penger på en mus, og klarer deg uten det absolutt beste og nyeste, kommer du langt med Sandberg Xterminator.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
1,8 meter
Vekt
140 gram
Sensor
Opptil 10000 DPI