Siderne kan demonteres slik at du kan legge inn lodd for å gjøre musen tyngre.

SteelSeries Rival 650 Wireless

Fremragende mus fra SteelSeries.

av #Mus #SteelSeries
9.3

Rival 650 Wireless er en mus som kan alt. Den ligger godt i hånden, knappene er der de bør være og du kan tilpasse utseende og vekt som det passer deg.

Musen er trådløs, men du kan også bruke den med en medfølgende USB-kabel som også fungerer som ladekabel. Kabelen kobles til foran på musen, og et kvarters lading gir cirka ti timers brukstid. Når batteriet er fulladet, kan du bruke musen trådløst i 24 timer. Det er en forholdsvis stor adapter som må kobles til en USB-port før du kan bruke musen trådløst. Den stikker langt ut fra kabinettet og bør ikke bli sittende i når man transporterer en bærbar pc.

Begge sidene på musen kan demonteres slik at du kan legge inn noen av de medfølgende vektene, hvis du synes at balansen er feil eller at musen er for lett.

Knappene er behagelige og virker robuste. Ved tommelfingeren sitter det to knapper som kan brukes til for eksempel å hoppe frem og tilbake mellom hjemmesider når du er på nettet.

Har du sansen for slikt, kan du også justere lysen i musen etter egne ønsker. Et godt program fra SteelSeries viser de forskjellige lyssonene på musen, og så kan du velge en av de forhåndsprogrammerte innstillingene eller lage ditt helt eget lysshow.


+ Ligger godt i hånden

+ Både trådløs og kablet

+ Vekten kan endres

– Høy pris


Laveste pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Rival 650 Wireless er en høyst vellykket mus som kan brukes både med og uten kabel.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel eller trådløs
Tilkobling
USB-kabel eller trådløst via USB-adapter
Antall taster/knapper
7
Kabellengde
2 meter
Mål
131 x 62 x 27 mm
Vekt
121–153 gram
Sensor
12000