Du kan selv endre bildet på den lille skjermen foran på musen.

SteelSeries Rival 710

Mus med innebygd lys

av #Mus #SteelSeries
7.9

SteelSeries Rival 710 er musen for deg som vil sette et mer personlig preg på utstyret til datamaskinen.

Det kan du gjøre ved blant annet å endre fargene i logoen og rullehjulet på musen uavhengig av hverandre. Du kan til og med få vist navnet ditt eller en egen logo på en liten svart-hvit skjerm på siden av musen. Det er bare å tegne det du vil ha vist i programvaren til musen.

I innstillingsprogrammet kan du også endre følsomhet og få musen til å vibrere når du trykker på bestemte knapper eller etter et visst tidsrom. Det er særlig en fordel i dataspill der det går litt tid før bestemte våpen igjen er klare til bruk.

Rival 710 er en mus for deg som har digre hender. Selv slett jeg med å nå den midterste knappen på siden av musen med tommelen. Den ytterste måtte jeg slippe musen for å nå. Rival 710 ligger heller ikke så godt i en hånd av normal størrelse, ettersom baksiden har en kant som slutter brått og stikker inn i håndflaten når man bruker musen.

Du kan også bytte ledning, slik at du for eksempel kan bruke den lange, stoffkledde ledningen når du jobber med en stasjonær pc, og den kortere gummiledningen når du bruker den bærbare. Ledningen er lett å feste nederst på musen.


+ Lett å tilpasse

+ Utskiftbar ledning

– Passer best for deg med digre never


Lavest pris finner du på:

www.prisjakt.no

Konklusjon

En fin mus for deg som har store hender. Du kan stille lyset i musen nøyaktig etter egne ønsker.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries