SteelSeries Sensei 310

Begynnermus fra Steelseries. Passer like godt til høyre som venstre hånd (ambidekstral).

av #Mus #SteelSeries
8.1

Selv om selskapet SteelSeries i første rekke lager mus for folk som bruker pc-en til spill, har produktene ofte en kvalitet og utførelse som gjør at de egner seg ypperlig som helt vanlige kontormus til Windows.

Det gjelder også den enkle Sensei 310, som er en ganske diskré sak, hvis vi ser bort fra en enkelt lysdiode.

Musen er symmetrisk og derfor egnet for både venstre- og høyrehånd, uten at det går ut over ergonomien. Sensei ligger kort sagt godt i hånden, og den glir lett på overflaten når man skal styre den i Windows. Det er mulig å endre funksjonen på de åtte knappene ved hjelp av programvare SteelSeries Engine. Den følger ikke med i esken, men lastes ned fra nettet. Dermed kan du selv velge hvilke knapper som for eksempel skal gå frem og tilbake mellom nettsider.

Musen er klar til bruk med det samme hvis du bare kobler den til USB-porten på pc-en uten å laste ned programmet fra produsenten. Det er ikke nødvendig å laste ned drivere manuelt. I så fall må du imidlertid klare deg ute de avanserte funksjonene.

Når du installerer programvaren til musen, får du også et varsel hvis det finnes ny fastvare som gir flere og/eller bedre funksjoner.

Når du installerer programvaren, får du også et varsel hvis det finnes ny fastvare som gir flere og/eller bedre funksjoner.

Den gode programvaren fra Steelseries gjør det mulig å endre knappefunksjoner og farge på lysdioden.
Den gode programvaren fra Steelseries gjør det mulig å endre knappefunksjoner og farge på lysdioden.

 

Prisen er litt høy, men på den annen side får du kvalitet for pengene. Det kan altså være verdt å se nærmere på Sensei 310 hvis du er på jakt etter ny mus.

Laveste pris finner du her.

 

+ God programvare

+ Ligger godt i hånden

– Litt lett

 

 

Konklusjon

Sensei 310 ligger godt i hånden, har flere innstillingsmuligheter og glir lett på bordet. Den er faktisk litt for lett.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kablet
Tilkobling
USB 2.0
Antall taster/knapper
8
Kabellengde
2 meter
Mål
12,5 x 7 x 3,9
Vekt
92,1 gram
Sensor
Optisk