Regnbuelyset i kanten er mest til pynt

Surefire Buzzard Claw

Buzzard Claw ville vært en glimrende gamingmus til prisen hvis det ikke var for det elendige rullehjulet.

av Henrik Ræder Clausen #Mus #SureFire
7.8

Det er nærmest et kupp at den flotte gamingmusen Buzzard Claw kan kjøpes til en så lav pris som dette. Musen er nøyaktig, har gode knapper og det finnes et utmerket program for å tilpasse den. Men et usedvanlig lite rullehjul ødelegger det meste av gleden.

Med tanke på prisen er det mye godt å si om SureFire Buzzard Claw. Musen har en velplassert veksler for å endre DPI, altså musens presisjon. Kabelen er myk og lett å bøye, slik at den ikke bremser bevegelsen. Musen kunne til og med brukes et ganske uegnet glassbord.

Men det hele spoleres av et rullehjul som er stivt og vanskelig å bruke. Hvis det bare var stivt, hadde det vært til å leve med. Men det er også uregelmessig i motstanden, så det veksler mellom å kjøre for kort og for langt. Det er en daglig irritasjon som ikke forsvinner.

 Ellers er musen og de seks knappene enkle å bruke. Musen har en overflate som gir et godt grep selv om du svetter litt ekstra i kampens hete. På den høyeste hastigheten opplevde vi at musen hoppet en hel del, men det kan justeres i det til-hørende programmet. Du kan også laste ned programvare til å programmere knappene, regnbuelyset og andre innstillinger. De seks knappene kan programmeres fritt, også til tastekombinasjoner. At det bare er seks knapper inkludert DPI-bryter og rullehjul, setter imidlertid grenser for mulighetene. Umiddelbart kan du tro at musens RGB-lys mest er til pynt, men det har en praktisk funksjon: Når du endrer musens følsomhet, viser lyset i tre sekunder hva du har valgt.


+ Gode knapper
+ Godt grep om musen
– Dårlig rullehjul

Conclusion

Buzzard Claw ville vært en glimrende gamingmus til prisen hvis det ikke var for det elendige rullehjulet.

Spesifikasjoner

Merke
SureFire
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
6
Kabellengde
1,8 m
Mål
12,5 x 6,8 x 4,1 cm
Vekt
133 g