Den lille knap på toppen regulerer musens præcision.

Targus Blue Trace Wireless Mouse AMW50EU

Den lille Targus-musen er et praktisk og rimelig alternativ til pekeplaten på en bærbar pc.

av Morten Skeldal Østergaard #Mus #Targus
7.8

Targus Blue Trace er en liten og symmetrisk mus uten det helt store utvalget av funksjoner, men så er også prisen behagelig lav. Den trådløse musen er et godt valg for alle som helst vil slippe å bruke pekeplaten på en bærbar pc.

Det er lett å koble sammen pc og mus ved hjelp av en liten USB-adapter, og adapteren er så liten at du trygt kan la den sitte i USB-porten under transport. Har du behov for å ta med deg musen, men ikke pc-en, kan du legge adapteren ved siden av AA-batteriet i rommet på undersiden.

Musen har bare de mest grunnleggende funksjonene. Det vil si høyre og venstre knapp, et rullehjul og en liten knapp som endrer presisjonen. Musen er uansett et bedre verktøy til å styre pekeren i Windows enn pekeplaten på en bærbar.

Blue Trace er for liten til å hvile hele hånden på den, men den ligger fint i både høyre og venstre hånd. Musen er likevel ikke noe ergonomisk mesterstykke du vil bruke til daglig, og man blir sliten i hånden etter noen timers jobbing. Den fungerer best som erstatning av eller tillegg til pekeplaten når du er på tur.


+ Sympatisk pris

+ Smart USB-adapter

– For liten til bruk over lengre tid

Konklusjon

Den lille Targus-musen er et praktisk og rimelig alternativ til pekeplaten på en bærbar pc.

Spesifikasjoner

Merke
Targus
Kabel/trådløs
Trådløs
Tilkobling
USB-adapter
Antall taster/knapper
4
Mål
10,8 x 5,7 x 3,8 cm
Sensor
800/1200/1600 DPI
Annet
Rekkevidde på ti meter