Tydelige lysmarkeringer viser, hvad der er sluttet til netværksharddisken.

Synology DS718+

Synology DS718+ er en førsteklasses kombinasjon av god maskinvare og et brukervennlig operativsystem.

av #Nettverksdisk (NAS) #Synology
9.7

Det er en ekstremt velbygd svart boks vi pakker ut når vi tar den nyeste nettverksdisken fra Synology ut av esken. Vi vet å sette pris på velkonstruert og godt designet utstyr, og Synology DS718+ er et eksempel til etterfølgelse: Den er konstruert i aluminium og slagfast plast og gir et svært profesjonelt førsteinntrykk.

Frontdekselet åpnes med et lett trykk og gir tilgang til to harddiskplasser. Selve monteringen er svært praktisk takket være klemmene som holder harddiskene på plass. Du slipper altså å skru. For de mest forsiktige av oss følger det også med en liten nøkkel, slik at du kan låse lokkene når harddiskene er montert.

Synology DS718+ benytter samme operativsystem som alle andre nettverksdisker fra samme produsent. Det er godt og gjennomarbeidet, og alt fungerer raskt og friksjonsfritt – særlig med tanke på at alt foregår i en vanlig nettleser.

DS718+ har ikke mange funksjoner når du får den, men du kan laste ned utallige programmer som kan brukes i det innebygde operativsystemet. Du finner alt fra bildevisningsprogrammer til et nedlastingsprogram som er nyttig hvis du skal laste ned store filer til nettverksdisken. Mange av de gode programmene fungerer sammen med apper du kan laste ned til mobilen. Det gjør det lett å få fjerntilgang til dine tusenvis av bilder og videoer og vise dem på mobilen. And­re programmer fungerer som medie­servere på en smart-tv, slik at du kan strømme film direkte til den store skjermen.

Ingen andre NAS-produsenter har i samme grad som Synology forstått at for oss hjemmebrukere er programvaren minst like viktig som den fysiske enheten. Du får et imponerende utvalg av gode programmer og verktøy som kan lastes ned – uten at det koster noe ekstra.

Filoverføringene er raske, og DS718+ er nesten lydløs. Det er vanskelig å finne en nettverksdisk som totalt sett kan måle seg med denne svært brukervennlige nettverksdisken.


+ Godt operativsystem

+ Mange programmer

Konklusjon

Synology DS718+ er en førsteklasses kombinasjon av god maskinvare og et brukervennlig operativsystem.

Spesifikasjoner

Merke
Synology
Prosessor
Intel Celeron J3455 quad-core, 1,5 GHz
Minne
2 gigabyte
Kapasitet
-
Tilkoblinger
3 x USB 3.0, 2 x Ethernet, 1 x eSATA til ekstra harddisk
Antall harddiskplasser
2
Mål
157 x 103,5 x 232 mm
Vekt
1,74 kg
Strømforbruk
9,1 W
Skrivehastighet
118,3
Lesehastighet
118,3