Skærm og tastatur samles nemt ved hjælp af indbyggede magneter.

Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo Tab P11 Pro er en smart kombinasjon av nettbrett og bærbar pc takket være tastaturet som klikkes fast til det gode nettbrettet.

av Morten Skeldal Østergaard #Nettbrett #Lenovo
8.8

Lenovos nye nettbrett er i virkeligheten en allsidig, liten pc som du enkelt kan gjøre om til en vanlig maskin for tekstbehandling og regneark.

Ved første øyekast ligner Lenovo Tab P11 Pro på et helt vanlig nettbrett, men du får også med et lite monteringssett. Den viktigste delen i settet er et tastatur, som samtidig fungerer som beskyttelse for skjermen. Tastatur og nettbrett klikkes sammen ved hjelp av magneter – kant mot kant – slik at de sammen blir til en bærbar pc.

Tastaturet er veldig tynt og kanskje ikke akkurat i toppkvalitet, men det er i hvert fall bedre enn å trykke med fingrene på et virtuelt tastatur på skjermen.

 

Den neste delen i monteringssettet er et tekstilbelagt bakdeksel. Det klikkes fast ved hjelp av magneter, og det er delt i to ledd slik at du kan vippe ut den ene delen ut og bruke den som støtte når du stiller opp Tab P11 Pro som en bærbar pc.

Det følger også med en penn. Den kan du bruke til å skrive direkte på skjermen. Pennen har helt riktig størrelsen og vekt, og den er perfekt til å tegne med eller ta notater på skjermen.

Det er bemerkelsesverdig god lyd i de fire høyttalerne langs kanten, og plasseringen av dem betyr at du kan få stereolyd uansett om du snur nettbrettet på høykant eller på langs.

Skjermen er glimrende og har flott kontrast, og betjeningen er en fornøyelse å bruke, takket være Tab P11 Pros fine ytelse. Nettbrettet reagerer umiddelbart når du drar fingrene over skjermen.

Et godt batteri gir strøm til enheten. Vi fikk i gjennomsnitt ca. 10 timer ut av batteriet ved vanlig bruk.

Fingeravtrykkleseren er innebygd i strømknappen på den ene siden. Knappen går i ett med kanten, slik at den kan være litt vanskelig å oppdage, men den reagerer umiddelbart når du først finner den.

 

 


+ Flott skjerm

+ Kan gjøres om til bærbar pc

– Tastaturet er ikke så godt

Conclusion

Lenovo Tab P11 Pro er en smart kombinasjon av nettbrett og bærbar pc takket være tastaturet som klikkes fast til det gode nettbrettet.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo
Prosessor
Snapdragon 730G
Minne (RAM)
4 gigabytes
Lagringsplass
128 gigabytes
Skjermstørrelse
11,5 tommer
Skjermoppløsning
2560 x 1600 pixels
Batteritid
Cirka 10 timer
Batterikapasitet
8600 mAh
Tilkoblinger
USB-C
Operativsystem
Android 10
Mål
264.3 x 171.4 x 6.9 mm
Vekt
485 gram
Kamera
8 megapixels
Utskiftbart microSD-kort
Ja
Nettverk
Wi-Fi 5
Benchmark (høyest er best)
Geekbench: Single-Core 543, Multi-Core 1760