TP-Link LB130 Smartpære kan vise millioner av farger.

TP-Link LB130 Smartpære

Fjernstyr lyssettingen i hele huset ved hjelp av en smarttelefon og TP-Link LB130-pærene. Oppsett og betjening er enkelt ved hjelp av en mobilapp.

av Mathias Alsted Lund Flinck #Nettverksutstyr (diverse) #TP-Link
7.2

Nå kan du få både lys i alle regnbuens farger og slukke det uten å være i nærheten av lysbryteren. Mulighetene med smartpæren TP-Link LB130 er mange, og det er lett å fjernstyre den fra smarttelefon og nettbrett. Pæren er på 11 watt og kan fungere som en helt vanlig lyspære med dimmer, og som en farget pære som bader rommet i opptil 16 millioner forskjellige farger.

Det høres avansert ut, men er utrolig enkelt i bruk. Oppsettet tar få minutter og skjer via WiFi og en smarttelefon eller et nettbrett. Installer en gratis app, og følg den enkle veiviseren for å komme i gang.

Det er lett å justere lysstyrke og farge fra appen, der du har god oversikt over samtlige LB130-pærer du måtte ha i huset. E27-sokkelen gjør at pæren kan brukes i de fleste tradisjonelle armaturer, fra taklamper til nattbordslamper. Det er også mulig å tidsinnstille lampene slik at de slår seg på og av og har ulik lysstyrke til forskjellige tider på døgnet, for eksempel full styrke om morgenen og dempet etter klokken 21.

Fjernstyringen av TP-Link-pærene er intuitiv, men skjemmes av enkelte småfeil og begrensninger. Appen finnes riktignok til både Android og iOS, men er bare tilpasset smarttelefoner og virker svært lite elegant når man kjører den på et nettbrett.

I tillegg er justering av farge og lysstyrke til tider ganske ujevn, og det kan være vanskelig å treffe en bestemt nyanse eller lysstyrke.

 

Finn en forhandler:

www.prisjakt.no

+ Enkelt oppsett
+ Brukervennlig betjening

– Kun mobilapp
– Ujevn lysendring

Konklusjon

Smartpære med raskt oppsett og enkel betjening, men det hele virker litt halvferdig.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link
Nettverksstandarder
IEEE 802.11b/g/n
Tilkoblinger
WiFi
Mål
17,1 x 10, 4 x 7,9 cm
Strømforbruk
11 Watt
Vekt
0,175
Annet
Dimmer, fargeendringer, App til Android og iOS, E27-sokkel