PV120 Power Bank 5100

ADATA PV120 Power Bank 5100

Batteripakke i lommestørrelse med to USB-porter.

av Henrik Ræder Clausen #Nødlader #ADATA
8.8

ADATA PV120 er en kompakt nødlader som lett får plass i en skjortelomme eller en veske. Den har en microUSB-port til opplading, og to vanlige USB-porter til å lade utstyr du har med på tur. Fire lysdioder viser hvor mye strøm som er igjen på laderen.

Laderen er enkel i bruk: Den lader via microUSB-porten og er fulladet når lysdiodene har sluknet. Den kan lades med over to ampere, så har du en god lader, er den fulladet på rundt to og en halv time.

Den effektive batteripakken begynner å lade så snart du kobler til noe på en av de to ladeportene. Den ene porten skal gi to ampere, men i praksis er det ikke store forskjellen. Fra porten som skal gi to ampere, fikk vi rundt 1,5 ampere, og to tilkoblede enheter kunne trekke til sammen 2,4 ampere. Det er nok til rask, samtidig lading av to enheter.

Med en oppgitt kapasitet på 5100 mAh forventet vi rundt 4000 mAh, og det viste seg å stemme. Det er nok til å lade en telefon, men å lade et nettbrett helt opp blir for mye for den lille batteripakken. Interessant nok er det også mulig å trekke en viss mengde strøm fra laderen mens den står til lading.


+ Praktisk størrelse
+ Rask lading
+ Høy ladestrøm

Konklusjon

En kompakt og god batteripakke som leverer rikelig med strøm fra de to portene.

Spesifikasjoner

Merke
ADATA
Kapasitet
5100 mAh (målt: 4000 mAh)
Tilkobling
2 x USB, 1 x microUSB
Mål
10,6 x 7,0 x 1,5 cm
Vekt
120 g
Annet
Fås i svart, hvit og lyseblå