Den blå stripen med lysdioder viser hvor mye strøm som er igjen i batteriet.

Deltaco Mobile Power Bank, PB-816

Nødladeren fra Deltaco har stor kapasitet, men en svært rimelig pris.

av #Nødlader #Deltaco
7.8

Deltaco PB-816 er en enkel nødlader som er konstruert for å levere strøm når man trenger det, og ikke så mye mer.

Det tunge batteriet er kapslet inn i plast og har en kapasitet på hele 20 000 mAh (20 Ah). Det er nok til å lade en telefon 5–6 ganger uten å være avhengig av en stikkontakt. Du kan også koble flere apparater til nødladeren samtidig. Den har nemlig hele tre USB-kontakter, slik at du for eksempel kan lade nettbrett og telefon samtidig. Når PB-816 selv må lades opp, skjer det med en Micro-USB-kontakt. Det kunne vært fint med en oppgradering til den nyere USB C-kontakten.

Den eneste egentlige ekstrafunksjonen i PB-816 er en liten lysdiode ved siden av ladekontaktene. Den er ikke særlig lyssterk, men den kan være en venn i nøden hvis du har problemer med å finne et nøkkelhull eller har mistet noe på bakken i mørket.

Det er lett å se hvor mye strøm som er igjen på laderen. Fire kraftige blå lysdioder viser om det snart er på tide å lade den igjen.

Nødladeren fra Deltaco er ikke konstruert for annet enn å gi rikelig med strøm når du er på farten, og det gjør den. Du får først og fremst et stort batteri til en behagelig lav pris.

 

 

+ Stor kapasitet

+ Rimelig pris

+ Tre ladekontakter

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

En stor nødlader til en lav pris.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco