Det fire solcellepaneler foldes ud på en lang række. Det femte sidder på selve powerbanken.

Sandberg 5-Panel Powerbank 27000

Nødladeren fra Sandberg kan lades med sollys, hvis du har en engels tålmodighet.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
7.0

Med stor kapasitet og fem innebygde solcellepaneler bør du være klar for minst et par uker alene i villmarken med nødladeren Sandberg 5-Panel 27000.

Dessverre må du også smøre deg med tålmodighet og satse på værgudenes velvilje hvis du vil basere deg på utelukkende å lade dingsen ved hjelp av sollys. På en ellers solrik nordisk høstdag fikk vi bare noen få prosents lading etter at nødladeren hadde ligget ute i sola halve dagen. Solcellene er nok mest ment som et supplement til å lade på konvensjonelt vis fra en vanlig stikkontakt.

Det fungerte til gjengjeld uten problemer, og med en batterikapasitet på hele 27 Ah bør du uansett ha nok strøm til å holde mobilen i live en ukes tid. Har mobilen støtte for trådløs lading, kan du ganske enkelt legge den på nødladeren uten bruk av ledning. Alt ved dette produktet ser ut til å være laget for å tåle en krig, og USB-portene kan beskyttes med et gummideksel for å unngå at vann og støv trenger inn.

Det finnes også en kraftig lomme­lykt på den ene siden. En lettlest skjerm viser tydelig hvor mye strøm du har igjen, før du må ut i solen eller finne deg en stikkontakt.


+ Solid konstruksjon

+ Stor kapasitet

– Langsom lading via solcellepanelene

Find the best price

Conclusion

Nødladeren fra Sandberg kan lades med sollys, hvis du har en engels tålmodighet.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
27.000 mAh
Tilkobling
2 x USB-A, 1 x USB-C
Mål
17,2 x 9,8 x 6,3 cm
Vekt
900 g