USB-C-kontakten øverst kan levere strøm til en bærbar pc.

Sandberg Car Charger USB-C

Smart liten lader til bilen.

av #Nødlader #Sandberg
9.4

Smarttelefonene får stadig større skjerm og kraftigere prosessor. Derfor bruker de også mer strøm, uten at batterikapasiteten nødvendigvis holder følge med skjermene og datakraften. Hvis du bruker telefonen til GPS-navigering i bilen og kanskje til og med samtaler, får du raskt behov for mer strøm.

Det er her billaderen fra Sandberg kommer inn i bildet. Laderen er svært solid skrudd sammen, og delen der du kobler til kablene, er i støpt aluminium. Den føles nesten som en del av bilen når laderen sitter i sigarettenneruttaket.

Laderen har to kontakter: En USB-C som leverer opptil 45 watt til en bærbar pc med USB-C-inngang samt en vanlig USB-port. Det vil si – helt vanlig er den ikke. Den støtter nemlig QuickCharge 3.0, og vår testtelefon ble ladet betydelig raskere enn via bilens egen USB-kontakt. For å få utbytte av hurtigladingen, må imidlertid telefonen ha en SnapDragon-prosessor fra selskapet Qualcomm, så det bør du sjekke først.

Prisen er ikke avskrekkende med tanke på at du får en virkelig solid og anvendelig lader. Hvis du klarer deg uten lademulighet for en bærbar pc i bilen, eller du har en telefon som ikke støtter QuickCharge, finnes det likevel billigere alternativer.

 

+ Hurtiglading

+ Svært solid

+ USB C-kontakt for bærbar pc

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

En smart liten lader til bilen, hvis du har de rette apparatene.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Tilkobling
USB A og USB C
Vekt
68 gram