Sandberg Powerbank 6000 Wireless + USBC

Nødladeren fra Sandberg inneholder en trådløs Qi-lader, slik at du kan lade for eksempel en ny iPhone en Samsung-telefon uten kabel.

av #Nødlader #Sandberg
6.9

Markedet oversvømmes av nødladere i alle tenkelige innkapslinger, kapasiteter og priser. Sandberg klarer likevel å skille seg fra de fleste konkurrentene med modellen 6000 Wireless ved at du kan lade nyere smarttelefoner ved ganske enkelt å legge telefonen på laderen.

På oversiden av laderen sitter det tolv små sugekopper som er der for å holde fast telefonen, slik at du kan ha den liggende til lading i vesken uten at telefon og lader mister kontakten med hverandre. Dessverre virker det ikke i praksis, ettersom sugekoppene ikke på noen måte evner å holde på telefonen. Det er litt uheldig. Til gjengjeld er det imponerende at de små sugekoppene får telefonen til å sveve en millimeter over ladeplaten – og fortsatt få lading fra nødladeren, selv med deksel på telefonen.

Når man lader trådløst, er ladestrømmen begrenset til 1A. USB-porten lader derimot med 2,1 ampere. Det går altså vesentlig raskere å lade med en god gammeldags kabel, og dette er helt normalt, uansett hvem det er som har produsert den trådløse laderen. Sandberg-laderen har også en USB-C-kontakt for nye smarttelefoner, og kapasiteten på 6000 mAh gjør det mulig å lade telefonen helt opp cirka to ganger.

Lavest pris finner du her.

 

+ God trådløs lader

+ Både USB-C og MicroUSB

+ Fornuftig pris

– Sugekoppene virker ikke

Konklusjon

Det er en god idé å kombinere en nødlader med trådløs lading, og det virker som det skal. Det gjør derimot ikke de små sugekoppene som skal holde telefonen på plass. De er kort sagt ubrukelige.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
6000 mAh
Tilkobling
USB, USB-C, MicroUSB, QI
Mål
14 x 7 x 1 cm