Alle sider på nær enderne er dækket af en solid skal af aluminium.

Sandberg Powerbank USB-C PD 100W

En uvanlig allsidig nødlader – særlig hvis du har en bærbar som kan lades via USB-C.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
9.6

Denne nødladeren fra Sandberg er blant de mer seriøse. Her får du ingen smarte tilleggsfunksjoner som lommelykt eller solcellelading. Til gjengjeld får du stor kapasitet og rask lading av både laderen selv og utstyret du kobler til.

Dessuten har nødladeren USB-C PD. PD står for «power delivery» og betyr at nødladeren faktisk kan levere strøm til en bærbar pc som støtter standarden. Hvis du har en bærbar som får strøm via USB-C, kan du også bruke maskinens strømforsyning til å lade nødladeren fra Sandberg. Det går svært raskt. Vi brukte strømforsyningen fra en bærbar til å levere strøm til nødladeren, og det tok bare en time å lade den opp fra null til 83 prosent. Den kan riktignok bli lovlig varm under lading, men innkapslingen er konstruert for å lede vekk varmen, og den avkjøles raskt når strømmen kobles fra etter endt lading.

Du kan hele tiden følge med på hvor mye strøm det er på laderen ved å holde øye med en liten skjerm som viser nivået i prosent.

Ladingen av nødladeren foregår via USB-C-porten, men du kan bruke både den og den vanlige USB-A-porten når du kobler til produkter som skal ha strøm fra laderen. USB-C-porten leverer opptil 88 watt, mens USB-A-porten gir 12 watt. Det er passende til henholdsvis en bærbar pc og et nettbrett eller en smarttelefon.

 


+ Kan lade en bærbar pc

+ Rask lading i begge retninger

– Kan bli ganske varm

Konklusjon

En uvanlig allsidig nødlader – særlig hvis du har en bærbar som kan lades via USB-C.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
20 000 mAh
Tilkobling
USB-C, USB-A
Mål
17,5 x 8 x 2 cm
Vekt
546 gram