Den hvide flade er end indbygget LED-lampe.

Sandberg Powerbank USB-C PD 20W 60000

For den som trenger den store kapasiteten, er denne batteripakken et godt valg. Den bruker imidlertid lang tid på å lade.

av Henrik Ræder Clausen #Nødlader #Sandberg
8.5

Denne store powerbanken leverer nok strøm til en uke eller to på farten. Den har mange fordeler, men vekten er høy, og vi vil gjerne ha høyere ladehastigheter.

En powerbank på hele 60 000 mAh? Ja, det er bra nok. Vår langstrakte måling bekrefter kapasiteten og at batteripakken leverer hurtiglading. Men det tar tid å utnytte den store kapasiteten. Powerbanken angis til å lade med 20 watt, men i praksis trakk den bare 15. Dermed tok det oss hele 16 timer å fullade den fra null til hundre. Det ville også vært fint om den kunne fullades i løpet av en natt. Til gjengjeld går utladingen raskt hvis det tilkoblede apparatet kan ta imot strømmen. Med 20 watt kan f.eks. en mobil-telefon fullades fra null på et par timer. Du kan koble til flere apparater samtidig, men de må da dele powerbankens effekt. Det er totalt fire USB-porter, to tradisjonelle USB-A-porter (utlading), én USB-C (både lading og utlading), og én Micro-­USB (kun lading). En USB-A til USB-C-kabel følger med i esken. Ladestatusen vises med noen små LED-lamper, og batteriet sam-svarer med både PowerDelivery, QuickCharge 2.0, 3.0 og noen andre hurtigladestandarder. Det betyr at alle nyere mobiltelefoner kan utnytte full utladingshastighet. Med en vekt på 1,3 kilo merker du powerbanken godt i bagasjen. Fornuftig nok kommer den en utmerket bærereim i ekte skinn. Kabinettet er av aluminium og er robust nok til å tåle litt røff ­behandling.


+ Enorm kapasitet
+ Solid konstruert
– Treg lading

Conclusion

For den som trenger den store kapasiteten, er denne batteripakken et godt valg. Den bruker imidlertid lang tid på å lade.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
60000 mAh
Tilkobling
USB-C (ind), USB-A /ud)
Mål
14,8 x 6,5 x 6,5 cm
Vekt
1299 g