Hele den ene enden er dekket av lysdioder.

Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000

Den store nødladeren fra Sandberg er en god nødløsning når du trenger strøm til elektronikk i bilen eller båten.

av #Nødlader #Sandberg
8.4

Denne nye og velvoksne nødladeren fra Sandberg kan lade en strømkrevende telefon opptil ti ganger før du må finne en stikkontakt til laderen. Det er første gang vi har testet en nødlader med en kapasitet på hele 42 000 mAh. Dermed skulle man kanskje tro at det betyr mengder av strøm i det bærbare batteriet, men det er likevel ikke hele sannheten.

Nødladeren veier over 1,2 kilo og har nesten på størrelse med en literskartong med melk. Det er altså ikke noe man legger i innerlommen når man skal ut. Dessuten må Survivor Camper Powerbank lades med sin egen strømforsyning, og altså ikke en vanlig USB-kabel. I bytte for ulempene får du heldigvis flere fordeler: Det er selvfølgelig den store kapasiteten, men i tillegg får du også et godt utvalg av lademuligheter.

Det er for eksempel to USB-porter med 2,1 ampere til mobiler og nettbrett, i tillegg til en USB-C PD-port. Det er en standard som leverer strøm nok til å drive en bærbar pc som får strøm via en USB-C-kabel, og det er det etter hvert mange som gjør. I den ene enden av nødladeren er det også en 12-voltskontakt av samme type som tidligere ble brukt til sigarettenneren i bilen.


+ Svært høy kapasitet

+ Gode tilkoblingsmuligheter

– Stor og klumpete

– Veldig dyr

Konklusjon

Den store nødladeren fra Sandberg er en god nødløsning når du trenger strøm til elektronikk i bilen eller båten.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
42000
Tilkobling
USB C PD, 2 x USB 2,1 A, 12 V biluttak
Vekt
1270 gram