Powerbanken fylder ikke meget, og der er riller i begge sider, som passer til fingrene.

Sandberg Survivor Powerbank 10000

Med innebygd kompass og karabinkrok er Sandbergs robuste strømbank en opplagt følgesvenn på turen.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
8.3

Survivor Powerbank 10000 er bygget for å klare en tur i villmarken.

Den kamuflasjegrønne strømbanken er dekket av et tykt lag gummi, og den har også et deksel som beskytter portene når du ikke bruker dem. Lokket lukkes faktisk så godt at det kan være litt vanskelig å få det åpnet igjen. Du må virkelig bore neglen godt inn under kanten for å komme til strømportene.

Batteriet på 10 000 mAh er nok til 2–3 ladinger av en smarttelefon, alt etter hvor stort batteri den har. Strømbanken må selv lades med den medfølgende Micro-USB-kabelen. Her ville det ha vært mye smartere med en USB-C-kabel, som er den typen kabel de fleste nye telefoner bruker. Da hadde du sluppet å ta med deg to forskjellige kabler når du skal på fottur.

På motsatt side av USB-porten sitter det et forholdsvis stort kompass. Det fungerer utmerket. Vi gikk en liten tur og brukte kompasset sammen med det innebygde kompasset i en smarttelefon, og det var god overensstemmelse underveis. Det følger også med en karabinkrok i esken. Den kan du bruke til å feste strømbanken fast, f.eks. ryggsekken din eller lignende.

Integrert i strømbanken finner du et lite LED-lys i form av en enkel, hvit lysdiode. Den lyser ikke veldig kraftig, men det er nok til at du for eksempel kan finne glidelåsen i teltet en mørk, nordisk vinternatt. På oversiden av strømbanken finner du fire andre lysdioder som indikerer hvor mye strøm som er igjen før du må vende hjem til sivilisasjonen for å lade batteriet på nytt.

 

 


+ Robust strømbank

+ Innebygd kompass

– Svakt LED-lys

Conclusion

Med innebygd kompass og karabinkrok er Sandbergs robuste strømbank en opplagt følgesvenn på turen.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
10.000 mAh
Tilkobling
1 x Micro-USB, 1 x USB
Mål
10,3 x 8,8 x 2,8 cm
Vekt
205 gram