Du kan oplade dine apparater trådløst ved at lægge dem på det hvide lyn i cirklen.

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Prisen er høy i forhold til powerbankens kapasitet, men du får også mange tilkoblingsmuligheter.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
9.1

Sandbergs kjempestore powerbank kan holde telefonen i gang i ukevis, og den kan til og med lade nettbrettet og den bærbare pc-en.

Kapasiteten på 72 000 mAh er den største i en powerbank vi har hatt til test, men rent fysisk er faktisk ikke Sandbergs batteripakke så stor som du skulle tro. Den er kanskje tung å bære med seg, men den er ikke helt uhåndterlig.

Du kan lade nesten hva som helst med powerbanken. Den har hurtiglading med QuickCharge for mange Android-telefoner, og den leverer strøm til din bærbare pc via strømoverføringsstandarden USB-C PD. Hvis den bærbare datamaskinen ikke kan lades via USB-C-porten, følger det også med et sett med 12 omformere til forskjellige datamerker. Til campingturen er det en 12-voltskontakt som vi kjenner fra sigarettenneren i bilen. Den kan f.eks. brukes til en kjølebag med aktiv kjøling.

På toppen av powerbanken er det en liten sirkel hvor du kan legge utstyr som kan lades trådløst. Vi testet dette med en telefon, og det gikk ikke så raskt som med vår stasjonære trådløse lader, men det fungerte ellers helt som det skulle.

Bare husk å lade powerbanken i god tid før du skal på ferie. Vi satte den i stikkontakten i begynnelsen av en arbeidsdag, og åtte timer senere var den fortsatt ikke fulladet.

Survivor Powerbank 7in1 er en utmerket powerbank, men du skal virkelig ha behov for den store kapasiteten og de mange lademulighetene, for prisen er også svært høy. 

Hvis du ikke trenger alle de ulike tilkoblingsmulighetene i den store powerbanken, kan du spare mye penger ved å kjøpe flere mindre powerbanker som til sammen har samme kapasitet.


+ Mange innganger

+ Strøm til telefonen i ukevis

+ Trådløs lading

Conclusion

Prisen er høy i forhold til powerbankens kapasitet, men du får også mange tilkoblingsmuligheter.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
70.000 mAh
Tilkobling
2 x USB-C, 1 x USB-A QuickCharge
Mål
22,8 x 12,5 x 3 cm
Vekt
1275 g