Din telefon vil aflade Urban Solar Powerbank hurtigere, end powerbanken kan lades op af solens lys.

Sandberg Urban Solar Powerbank 10000

Urban Solar Powerbank 10000 er en slank og praktisk nødlader, men solcelleladingen krever tålmodighet.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
7.7

Urban Solar Powerbank er et praktisk tilbehør for camping eller en overnattingstur i skog og mark, men den krever kraftig solskinn for å kunne lades helt opp ved hjelp av de integrerte solcellene.

Hele den ene siden av den slanke nødladeren er dekket av solceller. Vi la Urban Solar Powerbank i hagen på en slik måte at solstrålene traff vinkelrett på solcellene. En grønn lysdiode viste at ladingen var i gang. Fulle av optimisme lot vi nødladeren ligge, men da vi kom tilbake på ettermiddagen, var ikke batteriet ladet til mer enn cirka en firedel.

Det skal likevel sies at vi testet nødladeren om vinteren, og solforholdene var selvfølgelig ikke optimale. På våre breddegrader fungerer solcellelading best i sommerhalvåret. Nødladeren fra Sandberg fungerer imidlertid fint også som et vanlig eksternt batteri som lades fra stikkontakten, og det er jo fint å ha solcellene i bakhånd når forholdene ligger til rette for å utnytte dem.

Det går også unna når man skal lade noe med Urban Solar Powerbank. Du kan hurtiglade med 15 watt ved hjelp av QuickCharge, hvis mobilen støtter teknologien, og med 10 000 milliamperetimer har du også strøm nok til nettbrettet.

Du får også svært mange tilkoblinger i Urban Solar Powerbank. Du kan for eksempel lade den via både USB-C og Micro-USB, og det er to USB-porter til enheter som skal lades opp.


+ Allsidige tilkoblinger

+ Hurtiglading

– Langsom solcellelading

Conclusion

Urban Solar Powerbank 10000 er en slank og praktisk nødlader, men solcelleladingen krever tålmodighet.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
10 000 mAh
Tilkobling
2 x USB, USB C, Micro-USB
Vekt
242 gram