TP-Link har samlet nesten alle kontakter og funksjoner på én side.

TP-Link Power Bank 10400 mAh

En litt klumpete nødlader fra TP-link med liten, integrert lommelykt.

av #Nødlader #TP-Link
7.0

Den delen av selskapet TP-Link som har ansvaret for å utvikle nødladere, er åpenbart begeistret for fargene turkis og hvit, og bruker ofte de to fargene på produktene sine. Det gir dem et lett gjenkjennelig utseende, som går igjen i TL-PB10400.

Navnet kan virke litt kryptisk, men viser egentlig bare at det er snakk om en nødlader fra TP-Link med en kapasitet på 10 400 mAh. Mens de fleste tilsvarende produkter gjerne er flate og avlange, så er TL-PB10400 nærmest litt stutt. Det gjør den litt ugrei å transportere i en innerlomme eller i en flat pc-veske. Bortsett fra det er nødladeren velkonstruert i slagfast plast med to USB-porter, en liten LED-lykt og en kapasitetsindikator på toppen. Det er bare Micro-USB-kontakten for lading av nødladeren som er flyttet ned på siden.

Lykten slås på ved å holde en liten knapp nede. Lyset fungerer fint som en nødløsning. Hvis du bare trykker én gang på knappen, slår du i stedet på den tydelige batteriindikatoren som viser hvor mye strøm som er igjen, ved hjelp av fire små grønne lydioder.

 

+ Integrert lykt

+ Tydelig batteriindikator

– Litt klumpete

 

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

Konklusjon

En litt klumpete nødlader fra TP-link med liten, integrert lommelykt.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link