Trust Omni Plus Metal

Trust Omni Plus Metal

Denne nødladeren fra Trust har stor kapasitet og er kapslet inn i solid aluminium.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Trust
8.8

Batteriet i en moderne smarttelefon har gjerne en kapasitet på rundt 4000 mAh. Det betyr at man ikke lenger kan ta til takke med en nødlader på et par tusen mAh hvis telefonen skal være med på farten, og det skal den jo..

Trust Omni Plus er en nødlader på hele 20 000 mAh. Dermed har du strøm nok til både telefon og nettbrett, hvis behovet skulle oppstå.

Laderen har en robust aluminiumskapsling. Den er ikke stort større enn et par telefoner lagt oppå hverandre, men veier nesten en halv kilo.

Derimot finnes det ingen ekstrafunksjoner eller pynt i Omni Plus, men primærfunksjonene er som de skal. Du kan for eksempel lade selve nødladeren med Micro-USB og USB-C. Begge kabeltypene er inkludert. USB-C-porten fungerer dessuten begge veier, slik at du også kan bruke den til å lade telefonen.

Når et velvoksent batteri i en telefon eller et nettbrett skal lades, er det fint hvis det kan skje så raskt som mulig. Omni Plus kan levere 15 watt via USB-C. Det er absolutt til å leve med, men den har også en vanlig USB-port som du kan bruke til hurtiglading av telefoner som støtter QuickCharge. Det gjør heldigvis nyere Android-telefoner med de utbredte Snapdragon-prosessorene.


+ God kapasitet

+ Solid

– Tung

Konklusjon

Denne nødladeren fra Trust har stor kapasitet og er kapslet inn i solid aluminium.

Spesifikasjoner

Merke
Trust
Kapasitet
20 000 mAh
Tilkobling
Micro-USB, USB C, USB A
Mål
15.2 x 7.4 x 2.2 cm
Vekt
494 gram