Amaryllo iCamPRO FHD

Enkelt IP-kamera som kobles til smarttelefonen, og som oppdager og filmer bevegelser.

av #Overvåkingskamera #Amaryllo
9.0

Tidligere var det forholdsvis kranglete å installere et IP-kamera som kan holde øye med hus og hjem når du er et annet sted, men ting har skjedd. Nå finnes det kameraer som styres fra en app på telefonen. Det betyr at du ikke lenger må slåss med for eksempel åpning av porter i ruteren, faste IP-adresser eller DNS-tjenere.

 

Selve installeringen av overvåkings­kameraet Amaryllo iCamPRO FHD er så enkel at alle kan klare det: Først installerer du en app som fungerer for både Android og iPhone, på mobilen. Når det er gjort, vises en QR-kode på telefonskjermen. Hold skjermen med koden opp foran kameraet, så går det bare noen sekunder før du ser videobilder fra kameraet på mobilskjermen. Det eneste problemet med oppsettet er at Amaryllo-kameraet ikke fungerer med trådløse nettverk på 5 GHz, så vi måtte prøve oss frem en stund før vi fikk det til å fungere på et vanlig 2,4 GHz-nettverk.

 

Kameraet har den spesielle egenskapen at det er utstyrt med bevegelsessensorer på både for- og baksiden. Objektivet roteres mot bevegelser så snart de registreres. Kameraet kan rotere 360 grader og dermed videofilme en eventuell tyv fra alle vink­ler. Det kan til og med oppdage ansikter i bildet. Derfor fanger det først opp bevegelsen og retter deretter objektivet mot ansiktet til vedkommende som har forårsaket bevegelsen. Det virker ganske effektivt – i hvert fall hvis det bare er snakk om en enkelt person og ikke en hel gruppe. Du kan selvfølgelig også rotere kameraet manuelt, opp og ned og hele veien rundt, fra appen.

 

Det er ingen mangle på innstillinger, selv om Amaryllo iCamPRO FHD er lettere å sette opp enn et tradisjonelt IP-kamera. Du kan blant annet aktivere og deaktivere de enkelte bevegelsessensorene hvis du bare vil ha opptak fra en bestemt retning, og du kan lagre videoopptak til Google Disk, slik at du alltid har en kopi av ev. bevismateriale. Selvfølgelig blir du også varslet på telefonen når kameraet registrerer bevegelse, og opptakene ligger på nettet, selv om tyven stikker av med selve kameraet. Det er altså snakk om et kamera som også begynner kan sette opp og bruke, men som har innstillinger nok for eksperten.

 

Amaryllo iCamPRO FHD får du kjøpt på www.toppo.no

Konklusjon

iCamPRO FHD er svært lett å sette opp, spesielt ved hjelp av QR-koden. Det er en glimrende løsning for å overvåke hjemmet når du er et annet sted.

Spesifikasjoner

Merke
Amaryllo
Oppløsning
1920*1080 piksler, 30 bilder i sekundet
Tilkobling
WIFI
Motor
JA
Annet
Bevegelsessensor, nattesyn, 256 bit kryptering, H.264-video, 802.11b/g/n nettverk (BARE 2,4 GHz)