Canary

Canary Smart Home Security

Enkel videoovervåking og måling av luftkvalitet

av #Overvåkingskamera #Canary
8.2

Canary Smart Home Security er mer enn bare et overvåkingskamera som du setter i en bokhylle. Det kan nemlig ta opp og sende video i sanntid og i HD-kvalitet direkte til smarttelefonen, både dag og natt. Nattsynet fungerer overbevisende, og også nattopptakene er skarpe.

Canary har også andre sensorer som kan overvåke inneklimaet med målinger av temperatur og luftfuktighet. Du får god oversikt over innsamlede data ved hjelp av den utmerkede appen som hører til, og som finnes for både Android og iOS.

Hvis du får ubudne gjester når du er hjemmefra, kan du utløse en alarm på kameraet via mobiltelefonen. Alarmen er svært kraftig og kan både skremme tyver og vekke naboer.

Det er lett å installere overvåkingsutstyret på det trådløse hjemmenettverket ved hjelp av mobiltelefonen. Hvis du ikke har abonnement, lagres videoklipp i tolv timer før de slettes fra skytjenesten til Canary.
 

Canary får du kjøpt her:

https://canary.is/canary/

 

+ God videokvalitet dag og natt

+ Overvåking av inneklima kan være nyttig

– Ikke mulig å lagre opptak lokalt

– Krever abonnement for optimal bruk

Konklusjon

Canary Smart Home Security leverer video i høy kvalitet og har ekstra funksjoner som er uvanlige for et overvåkingskamera i denne prisklassen.

Spesifikasjoner

Merke
Canary
Oppløsning
1080p
Tilkobling
WiFi