Creative Live! IP SmartHD

Live! er et glimrende overvåkingskamera, men krever at du kjøper minnekort eller abonnerer på en lagringstjeneste for å fungere optimalt.

av #Overvåkingskamera #Creative
7.4

Dette er i utgangspunktet et helt greit overvåkingskamera som kan ta både stillbilder og video, og kvaliteten er god. Kameraet samarbeider med en utmerket og usedvanlig brukervennlig telefonapp.

Kameraet kan stilles inn til å sende meldinger til telefonen hvis det oppfanger høye lyder eller når det er bevegelse i bildet. Det opprettes automatisk et arkiv i telefonappen over hendelser som kameraet mener du bør se nærmere på.

Meldingsfunksjonen fungerer etter hensikten, i hvert fall så lenge du er klar over at kameraet krever et minnekort for å kunne vise bilder av det som har skjedd. Minnekort kjøpes separat. Alternativt er det mulig å lagre filene i skyen til Creative, hvis du betaler rundt 60 kroner i måneden. Det er ingen som mener at slike tjenester skal være gratis, men bare litt internminne hadde trukket opp karakteren.

Kameraet kan du kjøpe her

+God bildekvalitet
+Brukervennlig app
-Krever minnekort eller betalt abonnement

Konklusjon

Til prisen er dette et godt kamera, så lenge du tar høyde for at lagringen koster noen kroner. Det hadde vært fint med bare litt internminne inkludert i prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Creative
Oppløsning
1280 x 720 HD CMOS-sensor
Tilkobling
WiFi