Formen på Omna minner ikke mye om et kamera, og enheten kan godt plasseres diskré i en bokhylle.

D-Link Omna 180 Cam HD

Effektiv overvåking for iPad og iPhone

av Morten Skeldal Østergaard #Overvåkingskamera #D-Link
8.3

HomeKit er navnet på Apples løsning for å gjøre hjemmet digitalt, for eksempel med fjernstyring av låser, lys og kjøkkenapparater ved hjelp av en iPad eller iPhone. Foreløpig er få produkter kompatible med Homekit, men det blir i hvert fall ett til med overvåkingskameraet Omna fra D-Link, som er det første i sitt slag som er utviklet for å fungere sammen med Apple-systemet.

Det går som en lek å få kameraet til å kommunisere med en iPad. Alt du må gjøre er å følge fire tegninger på en papirlapp som følger med. Det er like brukervennlig som iPaden selv.

D-Link-kameraet er designet i en stil som passer fint til Apple-produktene. Det er svært enkelt og faktisk ganske dekorativt. Tilkoblingen er trådløs, og derfor er det kun en strømledning på baksiden. Ledningen er lang, så det er ikke noe problem å finne en plassering i nærheten av en stikkontakt.

Det er lett å styre kameraet fra Apple Home-appen, men noen av funksjonene må styres med en egen D-Link-app. Det gjør at ting blir litt tungvint hvis du ofte har behov for å endre innstillinger i kameraet. I noen tilfeller virker styringen også litt for enkel. Du kan for eksempel ikke aktivere den integrerte bevegelsessensoren fra Home-appen.

Omna-kameraet er sylinderformet og egner seg best for plassering på et bord eller en hylle. Kameraet har et vidvinkelobjektiv med en bildevinkel på hele 180 grader. Det betyr at D-Link Omna fint kan dekke et helt rom, hvis det plasseres ved en vegg.

 

Forhandler og pris:
<a href="https://www.prisjakt.no/product.php?p=4200870"

 

+ Svært enkelt oppsett
+ Virker med Apple Homekit

– Tungvint å slå av bevegelsessensoren
– Virker ikke med Android

Konklusjon

D-Link Omna er et godt overvåkingskamera hvis du har en iPad eller iPhone.

Spesifikasjoner

Merke
D-Link
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Tilkobling
Trådløst nettverk
Motor
Nei