Foscam nettverkskamera for overvåking av boligen.

Foscam R4

Overvåk hjemmet med nettverkskameraet Foscam R4, som kan fjernstyres direkte fra telefon, nettbrett eller pc.

av #Overvåkingskamera #Foscam
8.7

På papiret bør det bare ta noen minutter å komme i gang med overvåkingskameraet Foscam R4: Skann QR-koden med telefonen og få veiledning gjennom et enkelt oppsett.

Dessverre er virkeligheten en annen. Det trådløse oppsettet til ruteren skar seg flere ganger, og til slutt var det ingen annen utvei enn å finne frem en nettverkskabel og koble til på den måten.

Den metoden viste seg derimot å være effektiv. Kameraet etablerte raskt kontakt med nettverket, og kontoen var klar etter noen få trykk på telefonen. Deretter var det lett å opprette en trådløs tilkobling til kameraet, og jeg kunne se alt kameraet pekte på – ved hjelp av telefon, pc eller nettbrett.

Skarpt kamera med enkel betjening
Når den første frustrasjonen over oppsettet har lagt seg, er det vanskelig å ikke la seg begeistre av Foscam R4. Oppløsningen er på hele 2560 x 1440 piksler, og det gir et skarpt bilde med mange detaljer – også ved svak belysning da nattfunksjonen aktiveres automatisk.

Det er ikke noe problem å tyde gjenstander og ansikter over en avstand på flere meter, og det er lett å se nærmere på mistenkelige elementer med den medfølgende appen. Fjernstyringen er utrolig intuitiv og gjør det mulig å peke kameraet i stort sett alle retninger. Det er dessuten lett å velge bort en rekke automatiske bevegelsesmønstre, hvis kameraet for eksempel dekker en bred innkjørsel ved å panorere mellom høyre og venstre.

Les mer og bestill kameraet her

+ Enkel app
+ God bildekvalitet

– Dårlig trådløst oppsett

Konklusjon

Et brukervennlig overvåkingskamera med god bildekvalitet, men oppsettet kunne vært enklere.

Spesifikasjoner

Merke
Foscam
Oppløsning
2560 x 1440
Tilkobling
Ethernet, Wi-Fi (2,4 GHz)
Annet
Intercom, Plass til microSD-kort, nattsyn