Kameraet er lett å montere.

Logitech Logi Circle 2

Logi Circle 2 er et førsteklasses overvåkingskamera med en god app og mange muligheter for montering av kameraet.

av Morten Skeldal Østergaard #Overvåkingskamera #Logitech
9.3

Som navnet antyder, er Logi Circle 2 Logitechs andre forsøk i selskapets serie av avanserte overvåkingskameraer. Sammenlignet med den første modellen er holdbarheten forbedret, slik at kameraet nå kan monteres utendørs og for eksempel holde øye med inngangsdøren. Batteritiden skal også være forbedret, men vi hadde ikke mulighet for å tappe kameraet for strøm i testperioden, så vi får ta Logitechs ord for at kameraet holder det gående i tre måneder.

Kameraet er nesten kuleformet og føles svært solid. Ladekontakten er skjult bak et gummilokk, slik at ikke regnvann trenger inn.

Det er latterlig enkelt å komme i gang med Logi Circle 2: Slå på kameraet, last ned appen og la den søke etter kameraet. Kameraet registreres i appen og er klart til opptak. Kamera og telefon finner hverandre via Bluetooth, så det trenger ikke noen ekstern enhet for å kommunisere med Logitech-kameraet, slik man må med for eksempel Arlo-kameraene fra Netgear. Derimot kunne rekkevidden vært bedre. Vi hadde problemer med å få kontakt med kameraet da vi plasserte det utendørs. Det betyr at man trenger en ruter med stor rekkevidde eller et mesh-nettverk.

Logi Circle 2 er god til å registrere bevegelser foran objektivet og er i utgangspunktet satt opp til å ta opp så snart det registrerer at noen går forbi. Du kan velge opptak ved å bla opp og ned mellom en serie klokkeslett rundt tidspunktet for opptaket, som vises på høyre side av skjermen. Du kan også få vist en raskt gjennomgang av alle dagens opptak i høyere tempo. Det er i det hele tatt lett å finne frem i funksjonene i den oversiktlige appen. Har du ikke mobilen for hånden, kan du også logge på nettsiden til Logitech og se opptakene der.

Kameraet virker også med digitale assistenter som Alexa, Apple HomeKit og Google Assistent. Det var lett å koble sammen kameraet med Google Assistent, og deretter kunne vi se live-bilder på tv-skjermen ved bare å si «Vis stuekamera på fjernsynet» til Google Assistent. Det er virkelig smart.

Der følger med en liten magnetfot som kan plasseres på en hylle eller skrus fast på veggen. Du kan også få en holder til å feste på et vindu, og én som kan settes rett i stikkontakten. Mulighetene er mange og gode.


+ Enkelt oppsett

+ Gode opptak

– Begrenset rekkevidde

Konklusjon

Logi Circle 2 er et førsteklasses overvåkingskamera med en god app og mange muligheter for montering av kameraet.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Oppløsning
1920 x 1080 piksler