Kameraet er kuleformet og står på et batteri med samme form.

Netgear Arlo Baby

Netgear Arlo Baby er en effektiv oppdatering av den tradisjonelle babyalarmen.

av #Overvåkingskamera #Netgear
8.3

Arlo Baby er et lite overvåkingskamera i den etter hvert omfattende Arlo-serien fra Netgear. Som de øvrige kameraene i serien, gjør Arlo Baby det enkelt å holde øye med hus og hjem, uansett hvor du er. Som navnet antyder, har Arlo Baby også noen ekstrafunksjoner som gjør det spesielt godt egnet som babyalarm med innebygd kamera.

Du kan bruke en iPhone eller Android-telefon til å se hva som skjer foran kameraet, og du kan sette opp kameraet til å varsle deg hvis det registrerer lyd eller bevegelser i rommet.

Oppsettet, der Arlo-kameraet kobles til telefonen, er raskt unnagjort og krever bare noen få trykk på skjermen. Du trenger ingen omfattende nettverkskunnskaper.

Opptakene fra kameraet lagres på en server hos Netgear. Du må bare opprette en gratis konto hos selskapet, så kan du koble opptil fem kameraer til systemet. Fordelen er at du slipper å fikle med kompliserte nettverksinnstillinger, og at du fortsatt har tilgang til opptakene selv om kameraet skulle bli stjålet.

Kameraet kan ta opp i mørket og har innebygd mikrofon, slik at du kan høre hva som skjer. Bildekvaliteten er god med en oppløsning på opptil 1920 x 1080. Du kan imidlertid redusere oppløsningen når du ser opptakene på telefonen, hvis du vil spare litt på mobildatakontoen.

Det eneste store minuset ved Arlo Baby er den hårete prisen, men den lar seg sikkert forsvare hvis du bruker kameraet til å overvåke både hus og baby.

Laveste pris:

www.prisjakt.no

+ Gratis konto for lagring av opptak

+ God bildekvalitet

– Høy pris

Konklusjon

Et fint lite kamera for innendørs overvåking. Opptakene lagres automatisk på kontoen hos Netgear. Du kan se opptakene på smarttelefonen og bli varslet hvis kameraet registrerer lyd eller bevegelse.

Spesifikasjoner

Merke
Netgear
Oppløsning
1920 x 1080 piksler
Annet
Nattsyn, mikrofon og høyttaler