Test av overvåkingskameraet Arlo Q

Netgear Arlo Q

Effektiv overvåking

av Morten Skeldal Østergaard #Overvåkingskamera #Netgear
9.0

Arlo Q er et lite overvåkingskamera som supplerer det batteridrevne Arlo-kameraet for utendørsbruk fra Netgear. Arlo Q kobler seg trådløst til nettverket, men i motsetning til Arlo har det ikke kuttet kablingen helt. Kameraet må nemlig kobles til en ekstern strømforsyning før det kan overvåke hus og hjem.

Arlo Q er svært enkelt å installere og styres fra en oversiktlig app på en iPhone eller Android-telefon. Det er den samme gratisappen som brukes til å styre Arlo-kameraet, og derfor er det litt ergerlig at man ikke kan styre alle kameraene på én gang. Likevel går det raskt å styre de tilkoblede kameraene fra appen.

Kameraet kan settes opp til å starte opptak når det registrerer bevegelser eller hvis det oppfatter en høy lyd. Jeg klarte ikke å snike meg uoppdaget forbi kameraet, og det registrerte at dører ble åpnet i nærheten, så mikrofonen virker etter hensikten.

Opptakene lagres på nettet via en konto hos Netgear, og dermed er bevismaterialet i sikkerhet, selv om tyven skulle stjele alt du har av datautstyr.

Som en litt pussig ekstrafunksjon er det også en høyttaler i kameraet. Det betyr at du kan snakke med den som blir filmet.

 

 

Conclusion

Arlo Q er et svært brukervennlig overvåkingskamera som er lett å styre fra en app for Android eller iPhone.

Spesifikasjoner

Merke
Netgear
Oppløsning
1080p
Tilkobling
802.11n
Motor
Nei
Annet
Nattsyn, bevegelses- og lydaktivering