Undertekster i film og teksterne i menuerne i Disney+ er sjusket oversat til dansk.

Disney+

Disney+ er en god strømmetjeneste for deg som liker tegnefilm, superhelter eller Star Wars.

av Morten Skeldal Østergaard #Programmer apper spill #Disney
8.4

Disney+ er den nye strømmetjenesten fra Disney-konsernet, der du kan se så mange tegnefiler du orker, i høy kvalitet.

Vi testet Disney+ som app på en Samsung tv, en pc og en iPad. I løpet av en måneds strømming opplevde vi faktisk ingen tekniske problemer enten vi så film i 4K-oppløsning eller prøvde å se film på alle de tre enhetene samtidig, og bildekvaliteten er førsteklasses.

Forskjellen på Disney+ og andre strømmetjenester er at Disney i utgangspunktet har rettigheter til mengder av innhold. Her er alt fra Snøhvit (1937) til de nyeste dataanimerte suksessene som Toy Story 4 og Frost 2. Har du unger i huset, går det altså lang tid før de slipper opp for fargerik underholdning. Du finner også filmserier og figurer som Disney har kjøpt opp i årenes løp, ikke minst Star Wars og superheltene til Marvel.

Derimot er saken en annen hvis du vil se noe annet enn Disney-tegnefilmer og annen lett underholdning. Du finner ingen europeiske filmer eller nyere amerikanske tv-serier, så tjenesten er ikke noe for deg som har en litt mer «voksen» smak. Det nærmeste man kommer litt mer seriøst innhold, er naturfilmer fra National Geographic (som stort sett eies av Disney). Undertekster og beskrivende tekster i hovedmenyen virker også litt uferdige, så det kan virke som om det har hastet med å få Disney+ på luften.

Du får ingen gratis prøveperiode, som man gjør hos mange andre strømmetjenester, men du kan betale for en enkelt måned med Disney+ for å se om tjenesten er noe for deg, før du eventuelt betaler for et årsabonnement, som gir litt lavere pris per måned.


+ Kvalitetsinnhold fra Disney

+ Lav pris

– Få sjangrer å velge mellom

– Tekst og undertekster virker litt uferdige

Conclusion

Disney+ er en god strømmetjeneste for deg som liker tegnefilm, superhelter eller Star Wars.

Spesifikasjoner

Merke
Disney
Funksjoner
Videostrømming
Operativsystem
Windows, Tizen, Android, iOS, Android TV m.fl.
Språk
Norsk, engelsk